Nieuw: onze vision quest

1/2 april, 26/27 augustus 2023
Kuinderbos bij Bant
Investering: € 245,- (excl. btw)

De meeste mensen ervaren een fascinatie voor de natuur. Ze ervaren er een essentie die er niet altijd is in de hectiek van het dagelijks leven. Het laadt op en geeft inzichten zonder dat je daar iets voor hoeft te doen, alleen aanwezig te zijn.

Al 17 jaar ondersteunt SpiritCoaching & Training mensen in hun ontwikkeling en gek genoeg nooit in combinatie met de natuur. Afgelopen zomer ontstond het inzicht dat dit  nog een stap is die we willen maken: het aanbieden van iets waarin de natuur haar werk mag doen en wij dit proces  faciliteren. Moeder Natuur als coach/trainer.

Daarom hebben wij de vision quest geïntroduceerd waar we inmiddels de eerste pilot van achter de rug hebben en die gewaardeerd werd met een 8,5. De vision quest is een ritueel van de Native Americans dat start en eindigt met verschillende ceremonies en daartussen zit je 24 uur in de natuur. Zonder afleiding, wij zorgen voor een veilige bedding waardoor deelnemers met hun intentie aan de slag kunnen gaan. Voor de laatste groep was het een geweldige ervaring: niet omdat het allemaal fijn was maar omdat ze uiteindelijk een diepe rust konden ervaren die lang heeft door gewerkt en waar ze nog steeds makkelijk contact mee kunnen maken. De ervaring leert dat het voor organisaties ook een diepgaande werking heeft voor het ontwikkelen van een visie: niet mentaal bedacht maar innerlijk ervaren: een groot verschil met de uitwerking in de dagelijkse praktijk.

Enkele reacties van onze deelnemers:
“De quest heeft me laten inzien dat loslaten het meest natuurlijke proces is. Ik pluk daar nog dagelijkse de vruchten van”

“De quest heeft me mijn patronen laten zien, confronterend en bevrijdend”

“24 uur in de natuur, ik kan het iedereen aanraden!”

De quests worden uitgevoerd door Jeroen Slee en Laurens van der Drift. Ben je geintereseerd dan horen we dat graag van je, dit kan door een mail te sturen naar info@spiritcoachingentraining.nl . Dan sturen we je de rest van de informatie waaronder locatie, programma en benodigheden.  Wil je nog meer weten over de achtergrond van de vision quest,kijk dan eens op bijgaand Youtube filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=6_JZevDvlHQ.


Nog vragen? Mail ons! info@spiritcoachingentraining.nl
Terug naar overzicht