Wat zeggen anderen?

“Laurens is de coach geweest die me bewust heeft gemaakt van de oorzaken, verschillen en effecten  door managen vanuit het hart (spirtueel leiderschap) en managen vanuit het hoofd (rationeel leiderschap). Hij is een zeer warm , integer, profesionele en inspirerende coach.”

Ronald  van t Hof ( voormalig retail directeur ANWB, nu directeur Women on Wings India)

 

"Ik heb de trainers van Spirit leren kennen als professionals  die geïnteresseerd is in de verdere ontwikkeling van de persoon of groep die zij tegenover zich hebben. Op een menselijke, maar toch zakelijke insteek weten zij personen in beweging te krijgen".

Frank Buijk, manager opleidingen ANWB 

 

De samenwerking met Spirit Coaching & Training is mij zeer goed bevallen. Fantastisch warme personen die op een erg prettige manier de juiste vragen stellen en zo tot de kern komen. Ik heb veel door de cursus geleerd wat ook echt tot verandering heeft geleid.

Annemarieke de Vaan, formule manager Postnl e-Commerce

 

Laurens is een geweldige coach, een warme persoonlijkheid, een professional, een motivator, gedreven en tevens ook rust uitstralend maar ook onzeker, bovenal en vooral gewoon een geweldig MENS. Ik zie het als een voorrecht om een traject met Laurens te mogen doorlopen, vooral omdat ik zelf als mens hierdoor gegroeid ben. Laurens heeft mij bewust gemaakt van mijzelf en de kracht die ik hierdoor krijg ervaar ik als ongelofelijk.

Luc PLummen, head of  IAS, T-Systems Nederland

 

De combinatie van vaardigheden (inspirerend, enthousiast, bekwaam en empathisch) maakt de trainers tot bijzondere en prettige persoonlijkheden. Ik heb de samenwerking dan ook als zeer plezierig en leerzaam ervaren. Ik loop nog dagelijks tegen situaties aan waarbij de inzichten die ik mede door de training heb opgedaan toepas, wat mij enorm helpt op het zakelijke en persoonlijke vlak." 

Renaud Merkelbagh, account manager Postnl

 

“Laurens is niet van de softe aanpak, op een respectvolle manier confronteerde hij mij met mijn valkuilen en vaste patronen waar ik me niet van bewust was. Ik heb geleerd duidelijker te zijn in aan te geven wat ik wil, kan en mag. Ik stel me minder ondergeschikt op en ben me veel bewuster van wie ik ben en waardoor ik gedreven wordt. Het was niet altijd makkelijk maar Laurens geeft op een hele oprechte wijze ondersteuning zonder dat het emotioneel wordt. Ik heb er veel aan gehad en heb daar nog elke dag profijt van. Ik ben erdoor gegroeid!”

Ingrid Veltkamp, programmacoordinator  Stedelijke vernieuwing Gemeente Culemborg


“In een fase van mijn leven waarin ik weinig zelfvertrouwen had en leefde vanuit angst kreeg ik de mogelijkheid om een traject te volgen bij Spirit Coachng & Training. In een veilige, liefdevolle, maar ook duidelijke setting heb ik geleerd om mijn gevoel toe te laten, het te accepteren voor wat het is en er vervolgens iets mee te doen. Door deze ervaring weet ik dat ik vol in het leven kan staan en dat ik elke situatie op mijn pad aan kan.”

Karen de Bruin, directrice school De blije Gaarde

 

“Ik heb Spirit Coaching & Training leren kennen als een organisatie die coacht in een sfeer van openheid, vertrouwen en respect. De inzichten die ik heb mogen ervaren tijdens de coaching had ik niet willen missen, hoe confronterend ook. Nu ervaar ik het als verrijking van mijn zijn”.

Nelleke Verhoef, winkelmanager ANWB

 

“Laurens is eerlijk,  opmerkzaam, uitdagend , recht door zee als het moet,  maar ook warm en integer.  Werken met hem is prettig omdat hij zo duidelijk gedreven is en gelooft in  wat hij doet,  maar daarbij ook gelouterd is en flexibel in de aanpak en het tempo. Hij zet op natuurlijke en prettige wijze technieken in die daadwerkelijk aanzetten tot nieuwe ervaringen en  inzichten, en  reikt daarmee de basis aan voor verandering.  Dat hij het avontuur van de eigen ontwikkeling zo duidelijk nog steeds bewust doorleeft, maakt de samenwerking nog beter en intenser”. 

Voormalig technisch directer Bugaboo Int.

 

“Vanaf het eerste moment merk ik de rust en de ruimte om er te mogen zijn bij welke Spirittraining dan ook. Met humor en creativiteit en het geven van andere inzichten is mijn persoonlijkheid er nu 1 waar ik trots op ben. Spirit is krachtig sterk en anders uniek. Anders door hun grote competentie van coachen, zuivere en simpele wijze van werken en het lef om andere groeitechnieken toe te passen. Met deze uitzonderlijke mix heeft Spirit me veel moois gegeven. 

Karin Wijnhoud, account manager Key account Management Postnl