Pieter van der Gaag

Pieter van der Gaag

Ik verzorg trainingen en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke effectiviteit en leiderschapsontwikkeling. Daarnaast begeleid ik teams in organisaties bij veranderingsprocessen. Al jaren doe ik dat samen met SpiritCoaching & Training.

Mijn missie is mensen in contact te brengen met de eigen essentie. Om ze te helpen herinneren wie ze oorspronkelijk zijn. We zijn meer dan de gedachten en gevoelens die ons leven zo vaak belemmeren. Vanuit het contact met je eigen essentie wordt het leven een stuk uitdagender. Niet altijd makkelijker maar wel een stuk vervullender. Je komt tot leven, voelt wat jouw passie is en probeert daar uitdrukking aan te geven in het dagelijks leven. Mensen bij dit proces begeleiden is wat ik het liefste doe.

Ik hoor van de mensen met wie ik werk dat zij zich snel op hun gemak voelen en dat zij ge√Įnspireerd worden om in beweging te komen. Enthousiasme, openheid, focus en humor zijn voor mij belangrijke sleutelwoorden. Ik hou van verandering en ik zoek steeds naar nieuwe wegen en invalshoeken.

Ik heb een bedrijfseconomische achtergrond en heb diverse opleidingen gevolgd op het vlak van psychologie en bedrijfskunde. Ik heb gewerkt als verkoper, leerkracht, onderwijscoördinator, manager, senior consultant en nu als zelfstandig trainer/coach. Ik heb uiteenlopende opdrachten gedaan bij een groot aantal opdrachtgevers in zowel de profit als non-profit sector. En nog steeds ben ik enthousiast, vooral omdat ik bij alles wat ik doe mezelf steeds verder ontwikkel en dit weer kan doorgeven aan anderen.