Over de Oprichters & Associates

Laurens van der Drift

Ik begeleid mensen in het herontdekken van hun potentieel, mijn belangrijkste drijfveer hiervoor is mijn eigen ervaring. Proefondervindelijk heb ik ervaren welke krachten en energie (en daarmee mogelijkheden) er vrij komen als je je belemmeringen durft los te laten en wat het betekent als je dat niet doet. Het is het verschil tussen leven en geleefd worden, het verschil tussen leven en óverleven. Dat voel je doordat je veel meer energie hebt en je merkt dat zaken veel makkelijker voor elkaar komen. Wat ik terugkrijg van mijn deelnemers is dat ik gedreven ben met een scherp opmerkingsvermogen.

Mijn actiegerichtheid brengt mensen snel bij de kern. Ik maak mijn eigen ontwikkeling transparant waardoor een grote mate van veiligheid en gelijkwaardigheid ontstaat. Het resultaat voor deelnemers is dat ze gaan werken met meer plezier, energie en effectiviteit. Voor organisaties: minder ziekteverzuim, een cultuur waarin initiatief en verantwoordelijkheid wordt genomen, en daarmee dus ook betere resultaten.

Mijn werkwijze heeft twee belangrijke uitgangspunten namelijk het creëren van zelf-bewustzijn (het ervaren van de wereld om je heen én weten wat dat met je doet) en het nemen van verantwoordelijkheid. Het één gaat niet zonder het ander: weten zonder handelen is nog steeds niet weten.

Mijn persoonlijke situatie: ik werk sinds 1999 als trainer/coach, daarvoor heb ik diverse commerciële- en leidinggevende functies vervuld bij onder andere T–Systems . Ik heb de HEAO afgerond en aangevuld met verschillende opleidingen waaronder psychologie aan de Universiteit van Minnesota. Ik heb SpiritCoaching & Training opgericht in april 2003.