Nanda van der Els

Nanda van der Els

Ik ben Nanda en ik ben omgangskunde, trainer, intervisor (gast)docent en coach. Vanuit mijn bedrijf -het Groeistation- ondersteun ik mensen om op een actiegerichte wijze de kracht voor positieve verandering los te maken bij zichzelf èn bij elkaar. Ik baseer mijn werk op de inzichten uit de positieve psychologie, appreciative inquiry en de leerfilosofie action learning.

Ik geloof en heb vertrouwen in de ontwikkelkracht van mensen en ontdek graag samen met de ander zijn/haar persoonlijke groei- en ontwikkelkansen.

Ik ben een persoon die ook zichzelf graag blijft ontwikkelen. Dat doe ik via literatuur, eigen levenservaringen en opleidingen.  Mensen die met mij werken kenmerken mij als warm, enthousiast,  open, reflectief, ontvankelijk, veerkrachtig en optimistisch. Ik ben in staat om een waarderend klimaat te creëren waarin het aanboren van de kracht van ieder individu tot zijn recht kan komen.

De samenwerking met Laurens brengt een basis en gedeelde visie op actiegericht systemisch werken aan professionele ontwikkeling samen, waarbij de kracht van onze verschillen zit in de combinatie van stimulerend daadkrachtig versus geduldig  beschouwend en provocatief ondersteunend vs subtiel geleidend. Als duo zijn Laurens en ik erg aan elkaar gewaagd en durven we ten volle van elkaar te  leren waardoor we het beste in elkaar naar boven halen.