Joan Bieger

Joan Bieger

Ik help mensen om vanuit hun talenten en missie te leven. Ik  geloof dat we allemaal een unieke bestemming hebben, die vinden en durven volgen geeft veel blijdschap én richting. Het is in de wisselwerking met de wereld, in relaties dat onze werkelijke groei plaatsvindt. Zowel in de zin van (confronterende) spiegels, als in de zin van onze kracht en bloei.

Ik help zowel ondernemers om een bloeiende onderneming op te bouwen, als particulieren om de meest stralende versie van hunzelf te leven. Ik ga uit van de 3 R’s:  Ruimte, Richting, en Realiteit, deze 3 leiden uiteindelijk tot een gewenst Resultaat. Ik geloof sterk in het echt begrijpen van jezelf en de wereld om je heen, het integreren van verstand en gevoel, zodat je organisch van binnen gaat bewegen, en dat is wat echte veranderingen en resultaten brengt.

Mensen vinden de zachte kracht die ik uitstraal vaak prettig. Ik geloof zowel in ruimte geven, als ook in richting. En ik ga daarbij zeker niet duidelijkheid en de realiteit uit de weg. Ik sta bekend om de spiegels die ik voorhoudt, altijd vanuit liefde, en vanuit de wetenschap dat helderheid ruimte en richting geeft. Humor is een ander belangrijk ingrediënt.

Ik heb opleidingen haptotherapie en voice dialogue gedaan en daarnaast ook allerlei andere stromingen, waaronder cognitieve therapie. Verder vind ik veel inspiratie in de natuur, lichaamswerk en mindfulness. Het vrouwelijk leiderschap draag ik een warm  hart toe, en  opleidingen hieraan gerelateerd heb ik vooral in Amerika gevolgd en ook bij Charlotte Norell. Met SpiritCoaching & Training verzorg ik ik trainingen voor young potentials in het bedrijfsleven