Helma van Sandick

Helma van Sandick

Motto: Kijken met je hart verruimt je blik. Voor mij is de kern van zin in je leven hebben en ervaren: voluit leven. Je doet het door jezelf (en anderen) te aanvaarden met alle eigen wijsheid, passie en eigen-aardigheden. Daarin ook je belemmeringen en patronen erkennen…en dan de vrijheid voelen om te veranderen. Jezelf met liefde leiden, noem ik dat.

Daar begeleid ik mensen bij. Leidinggevenden en andere medewerkers leer ik hun eigen kracht en eigenheid zonder schroom in te zetten, juist door niet anders te hoeven doen dan ze zijn. Betrokken ben ik en lichtvoetig uitdagend werk ik, kortom: liefdevol. Ik laat mensen ervaren wat hun gedrag en houding oproepen. Ik begeleid ze bij het doorvoelen en (her)kennen van dieper liggende overtuigingen en verlangens. En nodig ze uit om te oefenen en spelen met het ‘anders’ doen. Bij SpiritCoaching & Training vind ik vruchtbare bodem om het op deze wijze te doen.

Ik blijf praktisch en gebruik ieders ‘boerenverstand’ en hart. Mijn ervaring is dat we vaak stil van binnen weten wat past en wat energie oplevert. Mijn achtergrond en universitaire studie liggen op het gebied van communicatie. Ik heb 22 jaar ervaring met begeleiden van communicatieprocessen binnen veranderende organisaties en 14 jaar ervaring als persoonlijke coach en procesbegeleider.