Training leadership to results/vervolg

5 en 6 november & 13 december 2019
Baambrugge
Investering: € 2.297,- (excl. btw)

“We make a living by what we get, we make a life by what we give” (Churchill)

1. Doelstelling

Als manager ben jij het belangrijkste instrument. Daar waar je in de basis opleiding meer zicht hebt gekregen op je dagelijkse handelen en de effecten daarvan op je team onderzoek je in het vervolg het “why” zoals Simon Sinek het noemt. Het why gaat over waar jouw kwaliteiten en de behoeften van de wereld elkaar ontmoeten en wat dit betekent voor jouw functioneren als manager.

2. Resultaten

Het formuleren én bekrachtigen van een persoonlijk statement en slotdocument en het realiseren van de bijbehorende resultaten.

3. Programma

Het op gezette tijden onderzoeken van een persoonlijke missie vindt al eeuwen plaats in alle culturen. In dit drie daagse programma van SpiritCoaching & Training bieden wij deze (eeuwen) oude wijsheid aan met nieuwe wegen ernaar toe. Meer toegankelijk voor deze tijd en gebaseerd op nieuwe management theorieën. Verder onderzoeken we casuïstiek van hedendaagse managers die wat ons betreft ter inspiratie kunnen dienen zoals Tex Gunning, Ricardo Semler en Tony Hsieh.

Investering

De investering voor deelname aan Leadership to results-vervolg bedraagt € 2.297,- (incl. accommodatie- en materiaalkosten) en excl. btw.

Terug naar overzicht