Training leadership to results/basis

9 en 10 september & 8 oktober 2019
Baambrugge
Investering: € 2.297,- (excl. btw)

“Be the change that you want to see in the world” (Ghandi)

1. Doelstelling

Iedere manager krijgt het team dat hij of zij verdient. Jij als manager hebt dus een belangrijke voorbeeldrol. Onderzoek heeft echter uitgewezen dat we ons slechts voor een kleine twee procent bewust zijn van onze handelingen, gedachten en emoties. Er is dus een grote blinde vlek. Leadership to results van SpiritCoaching & Training helpt je hier meer zicht op te krijgen en te bepalen wat dit betekent voor de interactie met jou en je team en het team onderling.

2. Resultaten

Concrete handvaten om jezelf te sturen daar waar nodig in de interactie met je team.

3. Programma

We maken gebruik van verschillende methodieken die je helpen in je persoonlijke ontwikkeling als manager zoals de niveaus van Lencioni, management drives, situationeel leiderschap en de oefeningen gebaseerd op de literatuur van Stephen Covey. Het programma start met twee aaneengesloten dagen en een terugkomdag na een maand. . De verankering naar de dagelijkse praktijk vindt plaats door het opzetten van een buddysysteem, een praktijkopdracht en het opstellen van actieplannen na elke bijeenkomst.

4. Investering

De investering voor deelname aan Leadership to results-basis bedraagt € 2.297,- (incl. accommodatie- en materiaalkosten) en excl. btw. Als naslagwerk ontvangen de deelnemers het boek en CD “authentiek leiderschap” van Bas Blekkingh.

Dit vonden enkele van onze ex-deelnemers:

“Leadership to results is inspirerend, confronterend, bevrijdend en leert me opnieuw te kijken naar situaties!”
Hellen Visscher - Manager Services Production, Group Procurement, Real Estate & Facilities PostNL

“Leadership to results is een training die je dieper raakt dan je denkt en waar je sterker van wordt als mens en daardoor ook in je werk”.
Raoul Meerten - creative director, Bugaboo International

“Zoekt u echt gemotiveerde en betrokken trainers die waar voor hun geld bieden, en een garantie voor het bereiken van de gestelde doelen bent u hier aan het juiste adres met Leadership to results.”
Giel Houtekamer - Coördinator Account Support Zuid, Zakelijke Markt Postnl

“'Leadership to results was voor mij weer even stil staan. Weer voelen en zien wat er zich onder de oppervlakte van dagelijkse bezigheden afspeelt en daarmee aan de slag gaan. Ook besef van waar ik mee bezig was, waar ik naar toe wilde en of ik daarvoor op de goede weg was. Er wordt gebruik gemaakt van creatieve trainingsvormen om op een andere manier te voelen en ervaren wat er speelt en wat er voor mij toe doet”.
Fleur Schraven - Marketing Manager, Bugaboo International

Terug naar overzicht