De oprichters

Wij, Mascha en Laurens, vormen het fundament van Spirit Coaching & Training. We leerden elkaar kennen tijdens een intensieve training voor onze eigen persoonlijke ontwikkeling. Vanuit deze ervaring formuleerden we onze visie op onze samenwerking en hoe we dat vorm konden geven. Onze visie komt voort uit het inzicht dat veel mensen beschikken over een onbenut potentieel. Onze visie is dat als mensen op een juiste wijze begeleid worden ze dit potentieel kunnen ontsluiten en omzetten in concrete daden en positieve resultaten, hetgeen bijdraagt aan een betere samenleving.

In de loop van de jaren is onze samenwerking uitgegroeid tot een solide en stabiele basis waarin we elkaar inspireren en op unieke wijze aanvullen. We bieden elkaar het podium om steeds verder te mogen ontwikkelen en voorzien elkaar op een opbouwende manier van feedback hetgeen steeds vernieuwende programma’s van hoogwaardige kwaliteit oplevert, waar onze klanten en deelnemers de vruchten van plukken. Wat we van onze klanten en deelnemers terugkrijgen is dat we aanvullend en daarmee complementair zijn voor de mensen met wie we werken.
Laurens over Mascha: Ik vind haar in balans, rustig, wijs en zeer praktisch met een enorme toewijding voor de mensen met wie ze werkt. Mascha over Laurens: Laurens kan als geen ander heel snel bij de kern van iemand komen. Hij heeft het vermogen om net dat stukje verder te gaan waar anderen stoppen. Daarnaast is hij een gangmaker en neemt veel positieve energie mee.

Onze samenwerking heeft een fundament gelegd waarop vele deelnemers hun ontwikkeling konden laten plaatsvinden. We hopen dat er nog velen mogen volgen.